"Θα πάρουμε ισονομία θέλετε δεν θέλετε!"

Your comment You are on ΠΑΟΚ Edit posts?

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στο νικηφόρο αποτέλεσμα του ΟΑΚΑ και στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την διαιτησία του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο ΠΑΟΚ ξόρκισε επιτέλους το φάντασμα του ΟΑΚΑ και επιβλήθηκε άνετα 0-2 επί της ΑΕΚ, με γκολ που πέτυχαν οι Γεωργιάδης και Αθανασιάδης. Η ομάδα μας έπαιξε έξυπνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον έτσι και αλλιώς μέτριο αντίπαλο (από τον οποίο έχει πάρει για τα καλά τον αέρα τη φετινή χρονιά) και θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ αν οι παίκτες μας ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στα τελευταία λεπτά.
Μελανό σημείο του αγώνα ήταν για μια ακόμα φορά η διαιτησία, αφού ο Σιδηρόπουλος έκανε τα πάντα ώστε η ΑΕΚ με τη χρήση κλωτσιών και… χεριών να μπει στο παιχνίδι. Οι παίκτες μας αντιμετωπίζονταν επανειλημμένα  με παλαιστικές μεθόδους και δολοφονικά χτυπήματα, με το διαιτητή να κάνει τα στραβά μάτια σε όλες αυτές τις περιπτώσεις. Αντίθετα, οι κάρτες έβγαιναν για αστείους λόγους από το τσεπάκι του όταν είχε απέναντί του παίκτες του ΠΑΟΚ.
Επόμενος αντίπαλός μας η ομάδα του ελληνικού δημοσίου, σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς που μπορεί και να αναπροσαρμόσει τους στόχους μας στο φετινό πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν πλέον καλά πως πρέπει να προσεγγίζουν αυτά τα παιχνίδια και τα λόγια προς αυτούς είναι περιττά. Αυτοί που πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι δεν μπορείς να παίζεις με τον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι οι "άρχοντες" της ΚΕΔ. Απαιτούμε ισονομία και θα την πάρουμε, θέλετε δε θέλετε. Η Τούμπα την Κυριακή θα βράζει και δεν θα ανεχτεί κανένα "ανθρώπινο" λάθος!"
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / "Θα πάρουμε ισονομία θέλετε δεν θέλετε!"