Αστυνομικό... σκάνδαλο!

Your comment You are on ΑΡΗΣ Edit posts?





Προκλητική στάση τηρεί η Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, που επιμένει στην απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του ΑΡΗ στα Πηγάδια, όπου έχει ήδη εκδράμει οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.












Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ακόμα σκάνδαλο εις βάρος του ΑΡΗ, με πρωταγωνίστρια και πάλι την Αστυνομία. Από τη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης στην Ξάνθη αυτό που προέκυψε είναι ότι η γηπεδούχος ομάδας δίνει το ΟΚ για τη μετακίνηση των οπαδών του ΑΡΗ στα Πηγάδια και το πέταλο των φιλοξενούμενων αλλά η Αστυνομία επιμένει στην απαγόρευση.

Γιατί η Αστυνομία επέτρεψε τη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αλλά απαγορεύει να εκδράμουν οι οπαδοί του ΑΡΗ, οι οποίοι μάλιστα στις όσες μετακινήσεις του επιτράπηκε να κάνουν ήταν πραγματικά άψογοι στη συμπεριφορά τους.

Το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά και η διοίκηση της ΠΑΕ θα επιμείνει και θα πιέσει με κάθε τρόπο για να δοθεί τελικά το ΟΚ και να μπορέσουν οι οπαδοί του ΑΡΗ να ταξιδέψουν στη γειτονική Ξάνθη και να στηρίξουν την ομάδα στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι.
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Αστυνομικό... σκάνδαλο!