Τσάκας νορρις... part 2!

Your comment You are on Υπολοιπες ομαδες Edit posts?

Το gazzetta.gr θυμίζει τα παραμύθια που ξεφούρνισε ο Βλάσης Τσάκας τον Ιανουάριο μέσω... διαρροών για τις μεταγραφές που θα έκαναν οι Άραβες επενδυτές στο «τριφύλλι» όπως και για το plan b!


Οι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές που ήθελαν να φέρουν οι Άραβες δεν ήταν τα μόνα «παραμύθια» που σερβιρίστηκαν στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ως συνέχεια του Σουλτάν Αλ Σαούντ. Την τιμητική του είχε και το ''plan b'' σύμφωνα με το οποίο τα 15 εκατομμύρια θα έμπαιναν χωρίς να έχει περάσει ο νόμος.

Το gazzetta.gr θυμίζει τις υποσχέσεις του Τσάκα περί μεταγραφών αλλά και του δεύτερου δρόμου που θα έπαιρναν οι Άραβες για να κάνουν δικό τους το 54,7% του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος συνεχίζει να διατηρεί το θολό τοπίο γύρω από την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού» την ώρα που οι... δαγκάνες της OΥΕΦΑ πλησιάζουν.
3/1/2012

«Στα πράσινα ο Τζαβέλλας»

Στις 3 Ιανουαρίου του 2012 σύμφωνα με την εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ» οι Άραβες συμφώνησαν με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος θα ήταν η πρώτη μεταγραφή στην επόμενη μέρα των «πρασίνων». Εξάλλου το όνομα του ακραίου μπακ της Άιντραχτ είχε βρεθεί από νωρίς στο... στόχαστρο του Τσάκα. Οι μόνοι αριστεροπόδαροι μπακ που βρίσκονται στην Παιανία είναι ο Σπυρόπουλος και ο Ιωαννίδης ενώ ο Τζαβέλλας κατέληξε στην Μονακό.

4/1/2012

«Σαουδαραβικό μπαμ με φορ»

Μια μέρα αργότερα, ο Βλάσης Τσάκας μέσω της εφημερίδας «GOAL» κάνει γνωστό ότι ετοιμάζεται το... μπαμ με επιθετικό! Άσχετα με το γεγονός πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήθελε ενίσχυση στην άμυνα. Μικρή σημασία έχει. Τις επόμενες ημέρες, όπως αναμενόταν, θα γίνονταν γνωστά τα ονόματα των παικτών που είχε τσεκάρει ο μάνατζερ από την Καβάλα.

6/1/2012

«Ντιαβαρά και Λάτιν φορ»

Δύο ημέρες αργότερα, μάθαμε για το όνομα του Ντιαβαρά. Ο Σενεγαλέζος στράικερ της Μαρίτιμο έκανε... παπάδες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και αποτελούσε ότι πιο... hot και εξελίξιμο στην ευρωπαϊκή αγορά. Το όνομα του έπαιξε στα πρωτοσέλιδα του «GOAL» και της »ΠΡΑΣΙΝΗΣ» αλλά ο ποδοσφαιριστής που τόσο πολύ ήθελαν... οι Σαουδάραβες κατέληξε στην Σεβίλη!

10/1/2012

Ο... Ζιντάν

Μετά τον Ντιαβαρά, είχαμε και το νέο όνομα επιθετικού. Αυτό του Μοχάμεντ Ζιντάν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Derby news» ο Αιγύπτιος επιθετικός ήταν και αυτός στους αγαπημένους της... πριγκίπισσας και του εκπροσώπους του σαουδαραβικού fund, όπως αρέσει σε πολλούς να αναφέρουν τον Τσάκα. Οι επιθετικοί που στις 30.1.2012 βρίσκονται στον Παναθηναϊκό είναι οι... γνωστοί. Τοτσέ, Πετρόπουλος, Ρούντολφ.

11/1/2012

«Plan... Double», «Νόμος μετά, λεφτά τώρα»

Την ίδια μέρα που στην εφημερίδα «GOAL» μαθαίναμε το όνομα του λατίνου στράικερ, Μπάκα, «ΠΡΑΣΙΝΗ» και «Derby news» φιλοξενούσαν το... ρεπορτάζ Τσάκα, σύμφωνα με το οποίοι οι Άραβες έκαναν στην άκρη τον νόμο και έβαζαν τα λεφτά άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως κανένα πλάνο δεν προχώρησε και πως τα ταμεία του κλαμπ παραμένουν άδεια και οι Άραβες άφαντοι!

13/1/2012

Χάθηκε το μέτρο

Ο Τσάκας μπορεί να κρατούσε χαμηλά την μπάλα σε σχέση με τα ονόματα που έβγαζε προς τα έξω αλλά στις 13 του Γενάρη... ξέφυγε. Όχι μόνο «έδωσε» το όνομα του Ρολάντο της Πόρτο, το οποίο δημοσίευσε το «Prasinanea.gr» ως υποψήφιο αλλά διέδιδε πως οι «δράκοι» τον δίνουν με 5 εκατομμύρια ευρώ! Έναν από τους κορυφαίους στόπερ αυτή την στιγμή στην Ευρώπη, που τον... ζαχαρώνουν τα μεγαλύτερα κλαμπ και κοστίζει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ!
*H αναφορά στα μέσα που δημοσίευσαν τα συγκεκριμένα σενάρια σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί... επίθεση προς αυτά αλλά καταγραφή της «πηγής», όπως συμβαίνει καθημερινά στο gazzetta.gr κάθε φορά που υπάρχει ανάρτηση με ρεπορτάζ από τις εφημερίδες
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Τσάκας νορρις... part 2!