Γουίλι: Μετάνιωσα που βοήθησα τον Ηρακλή"

Your comment You are on ΗΡΑΚΛΗΣ Edit posts?

Στο Metropolis τοποθετήθηκε, και πάλι, ο γνωστός... επιχειρηματίας Γουίλι Σαμάβαρι σχετικά με το ζήτημα του Ηρακλή τονίζοντας πως μετάνιωσε που... βοήθησε την ομάδα του Ηρακλή!


Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Γουίλι:

«Πραγματικά μετάνιωσα που βοήθησα τον Ηρακλή, μετάνιωσα που έδωσα χρήματα στην ομάδα. Το «ευχαριστώ» που εισέπραξα ήταν να βγουν σε χθεσινή τους εκπομπή τρεις εκπρόσωποι της Αυτόνομης Θύρας 10 και να …κράζουν εμένα. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο επισημαίνεται η αχαριστία όλων αυτών των ανθρώπων και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αυτή, αντί να κάθονται να λένε «ευχαριστώ». Η διοίκηση και αυτοί χτύπησαν πεντακόσιες πόρτες και τις βρήκαν κλειστές, αλλά το «ευχαριστώ» που εισέπραξα εγώ ήταν να βγαίνουν χθες στην εκπομπή τους και να λένε πονηριές και εξυπνάδες για μένα.


Για δεύτερη φορά λαμβάνω ένα τέτοιο «ευχαριστώ». Τώρα πραγματικά καταλαβαίνω, γιατί κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν θέλει να εμπλακεί στον Ηρακλή. Όλοι θέλουν να κάνουν τους πονηρούς, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας. Ας βγουν όλοι αυτοί που κάνουν τους πονηρούς να μου πουν τι έχουν δώσει αυτοί στον Ηρακλή. Για μένα η λέξη Ηρακλής τελείωσε, η βάνα για αυτή την ομάδα τελείωσε. Θέλω πλέον να δω που θα βρουν τα λεφτά, γιατί το οικονομικό πρόβλημα δεν σταμάτησε χθες, αλλά συνεχίζεται. Να δούμε πλέον πως θα βγάλουν άκρη. Αυτοί το μόνο που θέλουν είναι να βρουν ένα χαϊβάνι, μετά να το βρίζουν και να το διώξουν στη συνέχεια. Κανένας δεν έφυγε εκτιμημένος από τον Ηρακλή…»
« Previous
 
Next »
 

0 σχόλια:

Your comment / Γουίλι: Μετάνιωσα που βοήθησα τον Ηρακλή"